Hoofding
Bovenmenu
  §  
 
 
  Receptie  
 
 
  Voorgerechten  
 
 
  Tussengerechten  
 
 
  Hoofdgerechten  
 
 
  Desserten  
 
 
  Buffetten  
 
 
  §  
Foto

Voorgerechten

Koude voorgerechten
Warme voorgerechten: suggesties
Soepen: suggesties

^Koude voorgerechten

Garnaalcocktail
Bordje van gerookte vleessoorten
Aardbeiencocktail (seizoen)
Mini ananasje met dik buikje
Kipcocktail
Meloen met Parma ham
Tomaat met grijze garnaal
Krabcocktail
Perziken met tonijn
Gamba's met flageolets in een bieslooksausje
Gaspachio van ham met Parmezaner
Gerookte zalm met romige omelet
Zalmcocktail (met verse zalm)
Terrine van gerookte forel met zure room
Gerookte kwartel met appel-seldersla
Ardense paté met spekjes en appel
Sla van scampi's met verse ananas
Sla Nicoise
Italiaanse antipastaschotel met vleeswaren
Mousse van kreeftenvlees met champagnesaus
Tomato salade met mozzarella in Italiaanse vinaigrette
Rundscarpaccio
Carpaccio van tonijn
Paling in groene saus
 

 

^Warme voorgerechten

Drumsticks op zijn Marokkaans
Normandische tongfilets
Zalm met asperges in champignonsaus
Scampiragout
Schelp van Sint-Jakobsvruchten
Tarbot met saus van Pinot Noir
Zalmforel in romige spinaziesaus
Koninginnehapje
Kwartels op Oosterse wijze met currysaus
Kaaskroketten (zelf gemaakt)
Garnaalkroketten (zelf gemaakt)
Oostendse visschelp
Oostends vishapje
Kwartels van de chef
Tongreepjes met Kaapse druiven
Tarbot op Schotse wijze
Scampi 's van het huis
Tongreepjes van de che
Sint-Hubertus ragout (seizoen) wildragout
Zalmstukje met broccoliroomsaus
Kabeljauwrug met kreeftenvlees
Duivenfilet in oude port
Kwartelfilets met bosgarnituur
Duo van zalm en kabeljauw met fijne groenten
Taartje met gerookte zalm
Taartje met geitenkaas en gerookt spek
Spaanse rijstschotel
Gegratineerde visschotel
Krabgratin
Quiche van gerookte zalm
Vispotje bouillabaisse
 


^Suggesties:
Bordje van oesters op vier verschillende wijzen, zoals u ze nog nooit heeft gegeten en iedereen ze mag.
Zacht gebakken oesters en St-Jakobsvruchten op een appelbedje, met een duo van op het sap van de oesters gebaseerde sausjes
Scampi en geparfumeerde appel in een krokant jasje, omgeven door een lichte currysaus
Een zonnige carpaccio van rode tonijn vol provencaalse aroma's

Gepocheerd eitje op een karnemelkse aardappel, omringd door vers gepelde grijze garnalen en hun fumet

^Soepen

Pompadour velouté (tomate -pompoen)
Vissoep
Kreeftenroomsoep
Waterkersroomsoep
Agnès Sorel velouté
Aspergeroomsoep
Consommé
Dubarry roomsoep (bloemkool)
Champignonroomsoep
Tomatenroomsoep met balletjes
Witloofroomsoep
Preiroomsoep
Brocolliroomsoep
Kervelroomsoep
Kippenroomsoep
Toscaanse tomatensoep
Courgettesoep
 


^Suggesties:
Romige vissoep met fijne saffraantoets
Intens smakende bisque van grijze garnalen
Zalig wortelsoepje met Sint-Jakobsvruchten en een vleugje anijs

Bodem
Contacteer ons Home Reserveer Pc-pro design