Hoofding
Bovenmenu
  §  
 
 
  Receptie  
 
 
  Voorgerechten  
 
 
  Tussengerechten  
 
 
  Hoofdgerechten  
 
 
  Desserten  
 
 
  Buffetten  
 
 
  §  
Foto

Desserten

Kaasassortiment
Bavarois assortiment
Verse fruitsalade
Pannekoeken Mikado
Chocomousse
Biscuit
Ijstaart
Peer Belle Hélene
Coupe Brésilienne
Pêche Melba
Coupe Saint-Jacques (vers fruit)
Warm appelgebak uit het zwarte woud met ijs
Chocoladetaart met vanillecréme
Tulp gevuld met vanille-ijs en fruit
Hazelnoot karamelkoepeltje
Coulis van rode vruchten met vanillesaus
Dessertpallet (buffetvorm)
Huisgemaakte tiramisu
Dessertbord
Koffie
Desserten
Desserten

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Suggestie:
Het allerbeste kaneelijs met gekarameliseerde appel, in hazelnootolie gegrilde peperkoek en een fijne coulis op basis van steranijs.

Champagnesabayon met rood fruit en zelfgemaakt vanille-ijs
Koude créme brulé, glaasje cocosijs met rozenbottelessence en kleine pannekoekjes
Chocoladesabayon met in wijn gepocheerde peer en winterfruit
In porto gepocheerde peer vergezelt door een balsamico doordrenkte parmezaanschilfers en geroosterde pijnboompitten

Een verrassend lichte chocolademousse verrijkt met kokos en vergezeld door geflambeerde ananas

Kokosrijst met aardbeien coulis en verse munt

Bodem
Contacteer ons Home Reserveer Pc-pro design